dimarts, 22 de desembre de 2015

Acabam el 1r Trimestre amb dolçor...

Avui a l'escola tothom ha fet qualque cosa dolça per encetar les vacances de Nadal...
Al 2n Cicle hem fet "Sushi dolç", senzill i molt fàcil d'elaborar. Si us interessa aquí teniu la recepta...


SUSHI DOLÇ

Ingredients:
- pa de motllo
- crema de cacau
- fruits secs (avellanes, nous...)

Elaboració:
1. Aprimar el pa de motllo amb un aprimador de manera que quedi ben prim i compacte.
2. Escampar la crema de cacau per damunt la llesca de pa ja ben aprimada.
3. Posar-hi els fruits secs (esmicolats prèviament amb la massa i el morter) a damunt.
4. Enrotllar-ho de manera que ens quedi com un "rollito".
5. Repetir les passes 1, 2, 3 i 4 tantes vegades com "rollitos" volgueu fer. És a dir, depèn de la quantitat que en volgueu.
6. Posar-ho dins el congelador (durant una hora i mitja) o gelera (necessita més temps).
7. Tallar cada "rollito" a rodanxes, de manera que quedin trossos semblants al sushi.

Bon profit!