dissabte, 8 de desembre de 2012

L'ENTREVISTA

El dilluns dia 3 i el dimarts dia 4 vàrem fer parelles per a fer  una entrevista. Després, amb les respostes de l'entrevista havíem d'escriure la biografia del nostre company/a. Posteriorment, l'havíem de llegir al gran grup i, per acabar, cada nin/a de la classe havia de dir qualque cosa d'un company/a de la classe. A més de convertir-nos en periodistes i escriptors, l'activitat ens va servir per saber coses dels altres que no sabíem, malgrat estar plegats de les 9h a les 14h de dilluns a divendres. Aquestes varen ser les preguntes de l'entrevista: 1.    Què noms?
2. On i quan vares nèixer?
3. Què nomen els teus pares?
4. Tens germans?
5. Quants d'anys tenies quan realitzares el primer viatge?
6. On anares?
7. Quin és el teu esport preferit?
8. El practiques?
9. Toques algun instrument musical? Quin?
10. Tens algun animal de companyia? Quin?
11. Què t'agradaria ser quan siguis gran? Per què?
12. Quina és la teva activitat preferida per fer en família?
 


  I, amb les respostes que donaren coneguérem que n'hi ha que volen ser cambrers per conéixer idiomes, altres volen ser mestres, veterinaris, cuiners, oficinistes, cuiners, cuidadors d'animals, dissenyadors d'interior i fins i tot n'hi ha que volen ser jugadors de bàsquet de la NBA. 
També descobrírem que n'hi ha que els encanta anar de viatge amb la seva família, d'altres jugar al Trivial o fins i tot mirar les notícies per la televisió.


Va ser una experiència molt interessant!!